Baja Fried-Tacos de pește necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 45 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de sos tartar chipotle, varză și slaw cilantro, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Baja Fried-Tacos De Pește, Tacos cu pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego!, și Tacos De Pește Baja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol, bateți berea, făina și sarea până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți peștele și uscați; tăiați transversal în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Turnați aproximativ 1 inch de ulei într-un cuptor olandez de 10 până la 12 inch la foc mediu-mare; aduceți uleiul la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Cu o furculiță, înmuiați fiecare bucată de pește în aluat de bere; ridicați și lăsați să se scurgă scurt. Glisați peștele în ulei, câteva bucăți la un moment dat și gătiți până la auriu (reglați căldura pentru a menține 360), întorcându-vă dacă este necesar să se rumenească pe toate părțile, 2 până la 4 minute pe lot. Cu o lingură pliată, transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor de 200 în timp ce prăjiți peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a asambla fiecare taco, stivați două tortilla și top cu câteva bucăți de pește, apoi o lingură de varză și slaw de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu sosul tartar chipotle pentru a adăuga după gust și pene de var pentru a stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Pană De Var
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
7
* Pentru a încălzi tortilele, înfășurați în folie și puneți-le într-un coș cu aburi peste apă clocotită sau cuptor cu microunde într-un prosop de bucătărie aproximativ 1 minut. Sau, pentru un fum char, pâine prăjită direct pe arzător stovetop, de cotitură de multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.