Baja Fried-Tacos De Pește
Baja Fried-Tacos de pește necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 45 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de sos tartar chipotle, varză și slaw cilantro, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Baja Fried-Tacos De Pește, Tacos cu pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego!, și Tacos De Pește Baja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți berea, făina și sarea până se amestecă bine.
Clătiți peștele și uscați; tăiați transversal în benzi late de 1 inch.
Turnați aproximativ 1 inch de ulei într-un cuptor olandez de 10 până la 12 inch la foc mediu-mare; aduceți uleiul la 36
Cu o furculiță, înmuiați fiecare bucată de pește în aluat de bere; ridicați și lăsați să se scurgă scurt. Glisați peștele în ulei, câteva bucăți la un moment dat și gătiți până la auriu (reglați căldura pentru a menține 360), întorcându-vă dacă este necesar să se rumenească pe toate părțile, 2 până la 4 minute pe lot. Cu o lingură pliată, transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor de 200 în timp ce prăjiți peștele rămas.
Pentru a asambla fiecare taco, stivați două tortilla și top cu câteva bucăți de pește, apoi o lingură de varză și slaw de cilantro.
Se servește cu sosul tartar chipotle pentru a adăuga după gust și pene de var pentru a stoarce deasupra.
* Pentru a încălzi tortilele, înfășurați în folie și puneți-le într-un coș cu aburi peste apă clocotită sau cuptor cu microunde într-un prosop de bucătărie aproximativ 1 minut. Sau, pentru un fum char, pâine prăjită direct pe arzător stovetop, de cotitură de multe ori.