Baie Preferată De Spanac Cu Anghinare Fierbinte

Baie Preferată De Spanac Cu Anghinare Fierbinte
Favorit fierbinte anghinare spanac Dip necesită în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, cremă de brânză, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Baie Fierbinte De Anghinare Cu Spanac, Baie fierbinte de spanac și anghinare, și Baie fierbinte de spanac și anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați spanac; gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. Reduceți căldura la minim; amestecați crema de brânză și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3
Adăugați inimi de anghinare, parmezan, sare, piper și fulgi de ardei roșu; gatiti 1-2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Transferați la un 1-1/2-qt negreased. vas sigur pentru cuptorul cu microunde; se presară cu brânză cheddar. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
5
Se servește cald cu pâine prăjită melba sau chipsuri pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
Chipsuri PitaChipsuri Pita

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate13
Revista