Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita de usturoi

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da baie mediteraneană cu usturoi Pita Chips-uri un try. Această rețetă face 10 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita, Baie mediteraneană stratificată cu chipsuri de Pita, și Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele, ardeii și ceapa în 1-in. bucăți; așezați într-un castron mare.
Adăugați uleiul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi.
Transferați la două unse 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt.
Coaceți la 400 de minute timp de 40 de minute, amestecând o dată. Se amestecă usturoiul; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute.
Așezați legumele și pasta de roșii într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la consistența dorită.
Pentru chipsurile de pita, într-un castron mic, combinați uleiul, brânza, usturoiul și condimentele.
Așezați pâinea pita pe foi de copt; periați cu jumătate de amestec de ulei.
Coaceți la 350 de minute timp de 7 minute. Întoarceți; periați cu amestecul rămas.
Coaceți 7-9 minute mai mult sau până când sunt crocante.
Tăiați fiecare pita în șase pene.