Baie Fierbinte De Spanac Și Anghinare
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Spanacul fierbinte și scufundarea cu anghinare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 337 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, maioneză adevărată, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați toate ingredientele, cu excepția a 1/2 cană de brânză cheddar. Lingurați într-o caserolă de 2 litri, apoi acoperiți cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când scufundarea este fierbinte. Dip, dip ura!
Spanakopita Dip: înlocuiți brânza feta cu cheddar și omiteți inimile de anghinare. Puneți lingura în cupe mini phyllo și coaceți 8 minute sau până la umplerea pufurilor.