Baie fierbinte de spanac și anghinare
Spanacul fierbinte și scufundarea de anghinare este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 572 calorii, 15g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 454 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, parmezan, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge și se sfărâmă într-un castron mediu.
Amestecați spanacul, inimile de anghinare, răspândirea brânzei cu aromă de usturoi, parmezanul, smântâna și maioneza în vasul cu slănină.
Scoateți amestecul într-un vas de copt de 7x11 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.