Baie Fierbinte De Creveți
Scufundarea fierbinte a creveților ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 210 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, condimente old bay tm, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați creveții în bucăți mici. Într-un vas de copt de 8x8 inch, combinați creveții, ceapa galbenă, ardeiul gras, usturoiul, maioneza, uleiul vegetal, condimentul Old Bay, piperul negru, sarea și 3/4 cană de brânză.
Se amestecă bine, se folosește 1/4 cană de brânză rezervată pentru a acoperi blatul într-un strat uniform.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.