Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Baie fierbinte de anghinare-spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 248 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți inimi de anghinare, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și pregătiți un bol cu apă cu gheață. Amestecați spanacul și busuiocul în apa clocotită și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Îndepărtați cu o lingură pliată și scufundați imediat în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se scurge și se strecoară uscat, apoi se toacă aproximativ.
5
Pureați fasolea, crema de brânză, usturoiul și bulionul de pui într-un robot de bucătărie până la neted, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați într-un castron mediu și pliați spanacul și busuiocul, anghinarea, parmezanul și 1/2 cană mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați cayenne, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță de sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Ceață o farfurie adâncă de 1 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Întindeți amestecul de scufundare în vas și acoperiți cu restul de 1/4 cană de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Coaceți până la aur și bule, 20 până la 25 de minute.