Baie Fierbinte De Anghinare Cu Brânză
Hot Cheesy Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, slănină, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, amestecați laptele, inimile de anghinare, slănina, făina, muștarul, usturoiul praf și piperul. Gatiti la foc mediu-mic 4 pana la 6 minute, amestecand continuu, pana se incinge si se ingroasa, dar nu fierbe.
Se amestecă treptat brânzeturile. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand continuu, pana se topesc branzeturile.
Transferați amestecul în vasul de fondue. Reglați flacăra sau căldura, astfel încât amestecul să rămână fierbinte, dar să nu fiarbă.
Se servește cald cu felii de pâine baguette.