Baie Fierbinte De Anghinare
Dip anghinare fierbinte este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Acest hor d ' oeuvre are 779 calorii, 17g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, parmezan, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptor, combinați inimile de anghinare, ardeii chile, ardeii pimento, maioneza, brânza Monterey Jack și aproape toată brânza parmezană; presară deasupra parmezanul rămas. Se da la frigider 1 ora.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.