Dip anghinare fierbinte este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, ardei pimento, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Amestecați brânza, maioneza și frișca. Se amestecă anghinarea, ceapa verde și pimentos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ceapa Verde
Anghinare
Maioneză
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Brânză
3
Se amestecă bine și se transferă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.