Baie Delicioasă De Creveți

Scufundarea delicioasă a creveților este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Super Bowl. Un amestec de sos worcestershire, sare de usturoi, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Cel mai simplu creveți de tigaie Weeknight — rapid, delicios și prietenos cu familia, Original Sicilian Paste Co. Creveți Alfredo puteți face mâncare delicioasă în stil Italian acasă, și Bierocks (adaptat de la Delicious! Delicios!).
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați smântână, cremă de brânză, maioneză, sos Worcestershire, pătrunjel, sare de ceapă, sare de țelină și sare de usturoi.
Se amestecă bine. Îndoiți carnea de creveți scursă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore, pentru a permite aromelor să se amestece.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.