Baie de usturoi prăjită cu platou de legume
Dip usturoi prăjit cu platou de legume este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fenicul, puțin lapte dacă este necesar, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Platou De Legume Aburit Cu Sos De Usturoi Cu Lămâie, Platou De Legume Prăjite, și Platou de pește și legume cu sos de usturoi brânzos-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Tăiați o felie de pe vârful fiecărui cap de usturoi și așezați-o pe folie. Spoon peste 4 linguri de ulei, tuck în timăși înfășurați. Se condimentează cu sare și piper și se coacepână la 1 oră – până când usturoiul este foarte moale. Mișto.Bateți brânza într-un castron până se omogenizează. Strângeți usturoiul prăjit din piele în brânză șise spală cu o furculiță până se netezește. Bateți uleiul și/sau laptele insuficient pentru a obține o bună consistență. Bateți ierburile și condimentați după gust –adăugați și o stoarcere de lămâie, dacă este necesar.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică și prăjiți feliausturoi ușor până se rumenesc (nu prea maro sauva avea un gust amar).
Scurgeți și împrăștiați usturoiulpeste baie.
Serviți scufundarea în centrul unui mareplatter de legume.