Baie de usturoi prăjită cu platou de legume

Baie de usturoi prăjită cu platou de legume
Dip usturoi prăjit cu platou de legume este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fenicul, puțin lapte dacă este necesar, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Platou De Legume Aburit Cu Sos De Usturoi Cu Lămâie, Platou De Legume Prăjite, și Platou de pește și legume cu sos de usturoi brânzos-coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați o felie de pe vârful fiecărui cap de usturoi și așezați-o pe folie. Spoon peste 4 linguri de ulei, tuck în timăși înfășurați. Se condimentează cu sare și piper și se coacepână la 1 oră – până când usturoiul este foarte moale. Mișto.Bateți brânza într-un castron până se omogenizează. Strângeți usturoiul prăjit din piele în brânză șise spală cu o furculiță până se netezește. Bateți uleiul și/sau laptele insuficient pentru a obține o bună consistență. Bateți ierburile și condimentați după gust –adăugați și o stoarcere de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică și prăjiți feliausturoi ușor până se rumenesc (nu prea maro sauva avea un gust amar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți și împrăștiați usturoiulpeste baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
5
Serviți scufundarea în centrul unui mareplatter de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista