Baie de sfeclă roșie și mentă

Baie de sfeclă roșie și mentă
Sfeclă roșie & menta dip este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 51 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Un amestec de sfeclă roșie ambalată în vid, chimen măcinat, jumătate de grăsime CR aproxumme fra aproxormche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de panglică de sfeclă roșie cu mentă și brânză de caju, Baie De Sfeclă Roșie / Baie De Sfeclă, și Baie De Sfeclă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sfeclă roșie și chimen în vasul mic al unui robot de bucătărie, condimentați și amestecați până se omogenizează. Sfat într-un castron, adăugați menta și sucul de lămâie, apoi amestecați ușor prin crme frache pentru a obține un efect ondulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu frunze de mentă și semințe de nigella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Enigma Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Enigmă Spumante Rose
Enigmă Spumante Rose
O nuanță luminoasă de aur roz, cu nuanțe de piersică încălzitoare, acest vin se deschide cu mirosuri strălucitoare de căpșuni, piersică abia coaptă, flori sălbatice proaspete și bomboane tari. Aromele sale reflectă aromele sale, cu note suplimentare de pepene verde și un indiciu de banană. Intrarea are un pop de aciditate vibrantă, care evoluează într-o rotunjime moale. Gustul de guava și mango adaugă o întorsătură tropicală finisajului lung și ispititor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista