Baie de sfeclă roșie și mentă
Sfeclă roșie & menta dip este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 51 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Un amestec de sfeclă roșie ambalată în vid, chimen măcinat, jumătate de grăsime CR aproxumme fra aproxormche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de panglică de sfeclă roșie cu mentă și brânză de caju, Baie De Sfeclă Roșie / Baie De Sfeclă, și Baie De Sfeclă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sfeclă roșie și chimen în vasul mic al unui robot de bucătărie, condimentați și amestecați până se omogenizează. Sfat într-un castron, adăugați menta și sucul de lămâie, apoi amestecați ușor prin crme frache pentru a obține un efect ondulat.
Se presară cu frunze de mentă și semințe de nigella.