Baie de fasole albă cu chipsuri de Pita
Baia de fasole albă cu chipsuri de Pita necesită în jur 27 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 346 calorii. Dacă aveți oregano, fasole cannellini, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Baie de fasole albă cu chipsuri de Pita, Baie de fasole albă și slănină cu chipsuri de pita de rozmarin, și Baie de fasole albă și coriandru cu chipsuri de Pita prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați fasolea, usturoiul, sucul de lămâie, 1/3 cană de ulei de măsline și pătrunjelul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul este tocat grosier. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați piureul de fasole într-un castron mic.
Tăiați fiecare pita în jumătate și apoi în 8 pene. Aranjați pene de pita pe o foaie mare de copt.
Se toarnă uleiul rămas peste pitas. Aruncați și întindeți panele uniform.
Se presară oregano, sare și piper.
Coaceți timp de 8 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și de culoare aurie.
Serviți toasturile de pita calde sau la temperatura camerei alături de piureul de fasole.