Baie De Crab Răcită
Dip Crab refrigerate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 699 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, sos de cocktail, sos cremos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Shoturi de mazăre răcite cu Crab picant, și Supă răcită de porumb și Crab.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, carnea de crab și sosul cremos de salată. Se răcește la frigider cel puțin o oră. Acoperiți cu sos de cocktail înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.