Dip Crab copt este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 283 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de crab, frișcă de brânză, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de crab într-un castron mediu și fulgi cu degetele. Se amestecă ardeiul gras / capsicum, pătrunjelul și arpagicul. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor maioneza, crema de brânză, sucul de lămâie și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Maioneză
Sos Fierbinte
Crabmeat
Pătrunjel
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Transferați într-un vas de copt superficial de 1-qt/1-L. Într-un castron mic, combinați panko și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 buc. F / 220 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Chiar înainte de coacere, presărați amestecul panko deasupra și coaceți până când panko se rumeneste și scufundarea clocotește la margini, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se servește fierbinte.
1
Scufundarea, fără toppingul panko, poate fi pregătită, acoperită și refrigerată cu până la 1 zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Toppingul poate fi preparat cu până la 8 ore înainte și presărat chiar înainte de coacere.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.