Baie De Crab Fierbinte
Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 126 calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză, cremă de brânză, sos de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. 420 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 27%. Rețete similare sunt Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Supă caldă și acră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți crema de brânză și maioneza până se omogenizează. Se amestecă carnea de crab, ceapa tocată, sucul de lămâie și sosul Tabasco. Amestecați amestecul într-un vas mic rezistent la cuptor, care a fost pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când sosul este bulbuc.
Serviți cu biscuiți, chipsuri de cartofi sau chipsuri de tortilla. De asemenea, puteți folosi carne de crab proaspătă în locul cărnii de crab conservate.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau