Baie Caldă De Ceapă Caramelizată
Cald caramelizat Dip ceapa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, cimbru, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gruyere caldă, slănină și ceapă caramelizată, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Adăugați ceapa tocată și cimbru în tigaie; saut 10 minute sau până se rumenesc. Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste intens, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc.
Adăugați smântână și ingredientele rămase, amestecând până se amestecă și brânza se topește.