Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați anghinarea caldă și spanacul. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți muștar, sare de mare, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Baie caldă de spanac și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas rezistent la cuptor de 1 litru și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adauga ceapa, si saut 3-4 minute sau până când moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Combinați ceapa, anghinarea și următoarele 9 ingrediente într-un castron mare, adăugați sare de mare și piper și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați în vasul pregătit și coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când se încălzește și clocotește în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald cu andive belgiene, crostini sau biscuiți.