Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați anghinarea caldă și spanacul. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți muștar, sare de mare, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Baie caldă de spanac și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți un vas rezistent la cuptor de 1 litru și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adauga ceapa, si saut 3-4 minute sau până când moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Combinați ceapa, anghinarea și următoarele 9 ingrediente într-un castron mare, adăugați sare de mare și piper și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați în vasul pregătit și coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când se încălzește și clocotește în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cald cu andive belgiene, crostini sau biscuiți.