Baghete Pesto de pui și roșii la grătar
Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Zesty-Baghete De Roșii, Frigarui de pui Pesto la gratar si rosii, și Pesto frigarui de pui, dovlecei si rosii la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime. Goliți jumătatea superioară a baghetei, lăsând o margine de 1/2 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Pune deoparte.
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi mari de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul cu sare și piper.
Aplatizați sferturile de ardei gras cu mâinile. Înveliți pieptul de pui și sferturile de ardei gras cu spray de gătit; așezați pe grătar. Acoperiți și grătiți 8 minute sau până când puiul este gata și ardeii grași sunt fragede, întorcându-se o dată.
Așezați părțile tăiate ale jumătăților de baghetă pe grătar în ultimele 2 minute de grătar pentru a prăji ușor.
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate transversal.
Întindeți ambele jumătăți tăiate de baghetă uniform cu pesto. Jumătatea inferioară superioară cu frunze de salată, jumătăți de piept de pui, sferturi de ardei gras și felii de brânză.
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra brânzei.
Tăiați transversal în 4 porții egale.