Baghete Antipasto-Umplute
Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 36. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, spanac pentru copii, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Umplut Antipasto, Pâine Umplută Cu Antipasto Vegetal, și Chiftele Antipasto umplute cu Feta – fără carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați măslinele, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și ierburile; acoperiți și procesați până când măslinele sunt tocate. Puneți deoparte 1/3 cană amestec de măsline (refrigerați amestecul rămas pentru o altă utilizare).
Tăiați treimea superioară de pe fiecare baghetă; goliți cu grijă fundul, lăsând un 1/4-in. coajă (aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare).
Întindeți amestecul de măsline în fundul fiecărei pâini.
Se presară cu brânză feta. Îndoiți feliile de salam în jumătate și puneți-le peste brânză. Se acoperă cu spanacul, ardeii roșii și anghinarea, apăsând în jos, după cum este necesar. Înlocuiți blaturile de pâine. Înfășurați bine pâinile în folie. La frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Serviți la rece sau așezați pâinile învelite cu folie pe o foaie de copt și coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când sunt încălzite.
Tăiați în felii; asigurați-vă cu o scobitoare.