Bacon învelit cartofi cu sos de miere Scallion
Cartofi înveliți cu slănină cu sos de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 534 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, piper crăpat, cartofi idaho și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Cartofi Înveliți În Bacon Cu Sos De Miere, Mușcături de cartofi învelite în slănină cu sos picant de smântână, și Taitei de cartofi Bacon și Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof în 8 pene și fierbeți până când furculița este fragedă.
Într-o tigaie mare preîncălzită, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Înfășurați fiecare pană de cartofi cu 1 fâșie de slănină și fixați cu 1 scobitoare la fiecare capăt. Se prăjește în ulei până când slănina și cartoful se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute, întorcându-se frecvent cu clești pentru a rumeni uniform toate părțile.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați untul, mierea, piperul negru, scallions și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură până se amestecă complet.
Aruncați cartofii în glazură.
Scoateți scobitorii și serviți.