Bacon - Salată De Brânză Albastră Cu Vinetă De Vin Alb

Salata de brânză Bacon-albastru cu Vinaigrette de vin alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, slănină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată edamame de fasole albă cu slănină și vinetă de vin roșu afumat, Salată de cartofi roșii la grătar cu slănină-vinetă de brânză albastră, și Salată de rucola-smochine cu Rețetă de vinaigretă cu brânză albastră și slănină caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pecanele tocate într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Se coace la 350 timp de 8 minute sau până se prăjește ușor, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Folosind un cojitor de legume în formă de Y, tăiați castraveții pe lungime în fâșii foarte subțiri doar până când semințele sunt vizibile. Aruncați miezul de castravete.
Formați cele mai mari felii de castraveți în 4 (2 1/2 - până la 2 3/4-inch lățime) inele. Înfășurați uniform cu feliile de castraveți rămase. Stand inele în poziție verticală pe 4 plăci de servire.
Umpleți fiecare inel de castraveți uniform cu verdeață mixtă, următoarele 3 ingrediente și nuci pecan prăjite.
Se presară sare și piper după gust.
Stropiți fiecare salată cu 1 lingură. Vinetă de vin alb și serviți cu vinetă rămasă.
Notă: cojile de legume în formă de Y pot fi găsite la majoritatea magazinelor de bucătărie, articole de uz casnic și reduceri de la 99 USD la $