Bacon Cheddar Jalapeno Cornbread

Bacon Cheddar Jalapeno Cornbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Bacon Cheddar Jalapeno Cornbread. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 474 calorii. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă. Un amestec de făină, praf de copt, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Bacon Cheddar Jalapeno Cornbread, Turtă De Porumb Jalape Olfactiv Cheddar, și Turtă De Porumb Jalape Olfactiv Cheddar.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; rezervați grăsimea de slănină rămasă în tigaie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți tigaia cu grăsime de slănină în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateti lapte, lapte bătut, unt, și ouă într-un alt castron; se amestecă amestecul de lapte în amestec de făină până când doar combinate. Batter va fi ușor cocoloașe. Îndoiți brânza Cheddar și ardeii jalapeno. Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte și se presară cu slănină sfărâmată, apăsând ușor slănina în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista