Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați kugelhopf cu slănină, ceapă și nucă. Această rețetă face 10 porții cu 390 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Fructe și nuci Kugelhopf, Mini-pâine cu slănină, ceapă și nucă, și Kugelhopf.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute; folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, combinați laptele, zahărul și drojdia și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați oul și sarea și bateți la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat făina și continuați să bateți până când aluatul este elastic, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat cele 11 linguri de unt înmuiat, bătând până când aluatul se desprinde curat de pe partea laterală a bolului, aproximativ 8 minute. La viteză mică, bateți slănina, ceapa și nucile până se distribuie uniform pe tot aluatul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ungeți cu generozitate o matriță kugelhopf de 9 inci sau o tigaie cu tub canelat și așezați migdalele în crestăturile din partea de jos. Puneți aluatul, formați-l într-o bilă și faceți o gaură în mijloc. Puneți inelul de aluat în matriță, acoperiți și lăsați să crească până când aluatul ajunge aproape în vârful matriței, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți kugelhopf timp de aproximativ 40 de minute, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se transferă într-un raft și se lasă să stea 10 minute, apoi se mulează.
9
Ungeți cu untul topit cât este încă cald și serviți la temperatura camerei.