Bacon, ceapa si nuc Kugelhopf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați kugelhopf cu slănină, ceapă și nucă. Această rețetă face 10 porții cu 390 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Fructe și nuci Kugelhopf, Mini-pâine cu slănină, ceapă și nucă, și Kugelhopf.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute; folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie.
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, combinați laptele, zahărul și drojdia și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați oul și sarea și bateți la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat făina și continuați să bateți până când aluatul este elastic, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat cele 11 linguri de unt înmuiat, bătând până când aluatul se desprinde curat de pe partea laterală a bolului, aproximativ 8 minute. La viteză mică, bateți slănina, ceapa și nucile până se distribuie uniform pe tot aluatul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, 2 până la 3 ore.
Ungeți cu generozitate o matriță kugelhopf de 9 inci sau o tigaie cu tub canelat și așezați migdalele în crestăturile din partea de jos. Puneți aluatul, formați-l într-o bilă și faceți o gaură în mijloc. Puneți inelul de aluat în matriță, acoperiți și lăsați să crească până când aluatul ajunge aproape în vârful matriței, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți kugelhopf timp de aproximativ 40 de minute, sau până se rumenesc.
Se transferă într-un raft și se lasă să stea 10 minute, apoi se mulează.
Ungeți cu untul topit cât este încă cald și serviți la temperatura camerei.