Bacon & Gruy Rulouri Otrivre
Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână slănină, aluat de pâine, brânză gruy otrivre și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rulouri de pâine cu ceapă caramelizată și Gruyere, Rulouri Gruyere cu Pecan-Salsa Chile, și Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți aluatul din pachet.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; aluat ușor praf cu făină.
Tăiați aluatul în jumătate transversal; tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 benzi pentru a forma 8 benzi în total. Lucrul cu 1 bandă la un moment dat, benzi întinde ușor pentru a extinde lungimea; cravată într-un nod, tucking capetele sub. Aranjați nodurile la 3 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Se presară brânză Gruyre și slănină nefiertă tocată.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până la aur.