Baclava De Mere
Baklava de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă $1.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, nucile, aluatul filo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Încercați Baclava De Mere, Baclava De Mere, și Baclava de mere deconstruită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o foaie tapetată cu hârtie pergament, așezați 1 foaie de filo și periați cu unt. Repetați procesul cu încă 3 foi. Acoperiți foile rămase cu un prosop umed și lăsați-le deoparte. Pentru a face umplutura așezați sucul de lămâie și coaja, mierea, scorțișoara, merele și nucile tocate și încălziți ușor timp de 3 minute, lăsați deoparte să se răcească.
Întindeți 1/3 din amestec pe stiva filo cu unt. Top amestec de mere cu un alt teanc de filo cu unt. Repetați procesul până când amestecul și filo dispare (ar trebui să existe 3 straturi).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră.
Se amestecă zahărul, mierea, apa și lămâia și se aduce la foc mic.
Îndepărtați coaja de lămâie și turnați peste baklava.
Lăsați să se înmoaie peste noapte, tăiați în pătrate și serviți.