Baclava De Alune

Baclava De Alune
Alunele Baklavan este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 615 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Baclava Cu Alune De Fistic, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baklava De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Întindeți alunele pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt parfumate și pielea blister, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Transferați alunele pe un prosop de bucătărie pentru a se răci complet. Frecați nucile împreună în prosop pentru a slăbi pielea; nu vă faceți griji dacă unele nu sunt complet decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Transferați alunele decojite într-un robot de bucătărie, adăugați 1/4 cană de zahăr și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Setați aluatul filo pe o suprafață de lucru și tăiați teancul în jumătate transversal; ar trebui să aveți 2 stive de dreptunghiuri de 8 pe 12 inci. Acoperiți 1 teanc de foi phyllo cu un prosop de hârtie ușor umed și folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Puneți filoul rămas în vasul de copt pregătit, perindând ușor fiecare foaie cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Întindeți alunele tocate mărunt peste filo într-un strat uniform. Acoperiți cu filoul rămas, perindând ușor fiecare foaie cu unt topit și salvând cele mai frumoase 2 sau 3 foi pentru stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Ungeți partea superioară a baklava uniform cu unt și apăsați ușor pentru a o compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
10
Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baklava pe lungime în benzi de 2 inci, apoi tăiați benzile pe diagonală pentru a forma diamante.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Coaceți baklava până devine aurie, aproximativ 25 de minute. Întoarceți cuptorul la 300 și continuați să coaceți până când baklava se rumeneste, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Transferați vasul de copt într-un suport. Treceți cuțitul prin tăieturi pentru a vă asigura că diamantele sunt separate.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Într-o cratiță mică, combinați restul de 1 3/4 căni de zahăr cu apa și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se toarnă siropul fierbinte uniform peste baklava și se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista