Baccala Fritto: Cod Sărat Prăjit

Baccala Fritto: Cod Sărat Prăjit
Baccala Fritto: codul de sare prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 156g de proteine, 109G de grăsime, și un total de 1968 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 12,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Supă de Cod sărat (zuppa Di Baccala), Cod de sare cu roșii și capere (Baccal comando alla Vesuviana), și Baccal mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele în apă rece, apoi înmuiați timp de 48 de ore în 4 schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
2
Într-un castron mare, combinați făina de semolă, făina universală, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, 2 linguri de ulei de măsline și suficientă apă, astfel încât să se formeze un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De GrâuFăină De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o oală înaltă sau o friteuză, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Înmuiați fiecare file în aluat, lăsând excesul să se scurgă, apoi înmuiați firimiturile de pâine pentru a le acoperi. Când uleiul este la temperatură, aruncați ușor fileurile în ulei și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
În timp ce peștele se gătește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa și roșiile și aruncați cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți peștele din ulei, condimentați cu sare și piper, scurgeți scurt pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și serviți cu 1/4 din salată înfășurată deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Codul sărat funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista