Babganoush-Paste Hummus

Babganoush-Paste Hummus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Babganoush-Hummus Pastan. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 736 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, nuci de pin, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Babganoush - Paste Hummus (Vegan), Paste Hummus Cu Scallion De Pătrunjel, și Paste Hummus Picante Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă la fiert, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
În timp ce apa fierbe încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați usturoiul și gătiți 1 până la 2 minute, apoi adăugați vinetele și mazărea și amestecați pentru a acoperi. Condimentează mazărea și vinetele cu chimen, coriandru, fulgi de ardei roșu, sare și piper, acoperă cu capac și lasă să gătească aproximativ 10 minute. Amestecați coaja de lămâie și continuați să gătiți până când vinetele s-au descompus, aproximativ încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4
Scoateți legumele din tigaie și puneți-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriu pentru lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați stocul de legume și pasta de tahini și procesați până la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
TahiniTahini
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Adăugați sosul înapoi în cratiță și încălziți la foc mic până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați o lingură de lichid de gătit amidon în sos, scurgeți pastele și aruncați pastele cu sos de năut-vinete 1 minut, apoi acoperiți cu pătrunjel și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Așezați într-un vas de servire.
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista