Asiatice Turcia Salata Verde Wrap
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înfășurați salată de curcan Asiatic. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 1 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 420 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer deli piept de curcan, frunze de salată, single-uri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Asiatice Rola Salata Verde Wrap, Salată Asiatică De Pui Salată Verde, și Salată Asiatică Învelită Salată Tocată De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați amestecul de salată de varză cu maioneză și sos de soia; lingură uniform pe frunzele de salată.
Se acoperă cu ingredientele rămase. Îndoiți părțile laterale ale frunzelor de salată; rulați pentru a închide complet umplutura.
Serviți imediat. Sau, înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.