Asiatice-Stil Baby Spate Coaste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele din spate în stil asiatic. Această rețetă servește 2 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, suc de lămâie, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Stil Asiatic Baby Spate Coaste, Asiatice-Stil Baby Spate Coaste, și Asiatice Geamuri Fata Spate Coaste.
Instrucțiuni
Combinați melasa, sarea de usturoi, pudra de ceapă și sosul Worcestershire; lingură peste carne.
Așezați coastele pe un suport într-o tigaie mică de prăjire superficială. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 50-60 de minute sau până se înmoaie.
Într-o cratiță mică, combinați sosul de soia, concentratul de suc de ananas, oțetul, sosul hoisin, ketchup-ul, sucul de lămâie, muștarul, sosul Worcestershire, ghimbirul și usturoiul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Periați coastele cu o parte din glazură; grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 8-12 minute sau până se rumenesc, întorcându-se frecvent și perindând cu glazură suplimentară.
Serviți glazura rămasă pe lateral.