Asiatice Spareribs

Asiatice Spareribs
Asian Spareribs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin de orez, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ono Spareribs, Spareribs, și Potluck Spareribs.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Fram vinuri Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista