Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 102G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 893 calorii. Un amestec de tamari, filet de porc, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pita De Pui Mediteranean Împachetează, Asiatice Salata Verde Împachetări, și Asiatice Pui Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de congelator se amestecă hoisin, sambal, usturoi, ghimbir, vin și 2 scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați carne de porc și refrigerați cel puțin 3 ore, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea din marinată și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încălziți 1 t ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor peste med-high.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați carne de porc și gătiți aproximativ 6 min, întorcându-vă o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Transferați tigaia, cu carne în ea, la cuptor și prăjiți 13-16 min sau până când tocmai ați terminat (155 de grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se odihnească 5 min, apoi feliați subțire.În timp ce carnea de porc se prăjește, încălziți pitas periându-le ușor cu ulei, apoi prăjiți într-o tigaie fierbinte până la fierbinte.De asemenea, în timp ce carnea de porc se prăjește, pregătiți slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Bateți împreună oțetul, tamari, sucul de lămâie, busuiocul, zahărul, ardeiul roșu zdrobit și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor Piure
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Tamari
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Adăugați legume, aruncați pentru a acoperi, apoi lăsați să stea 4-6 minute pentru a lăsa aromele să se amestece.Asamblați sandvișuri cu cantitatea dorită de carne acoperită cu slaw de legume.Acestea sunt foarte bune acoperite cu hoisin și pastă fierbinte de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.