Asiatice Gratar Flanc Friptură

Asiatice Gratar Flanc Friptură
Asiatice gratar flanc friptură este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 250 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 17 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sos de grătar Asiatic, friptură de flanc, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Coreeană Pentru Grătar, Friptură Rapidă La Grătar, și Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic De Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de flanc într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați sosul de grătar peste carne, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și marinați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Friptură De FlancFriptură De Flanc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți carnea din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
3
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați carnea pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați într-un platou de servire; lăsați să stea 2 până la 5 minute.
8
Tăiați în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
9
Se presara cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
10
Se servește cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista