Asiatice-Glazurate Coapse De Pui
Coapsele de pui cu geamuri asiatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 726 calorii, 48G de proteine, și 53G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 52 de minute. Un amestec de coapse de pui, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice-Glazurate Coapse De Pui.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, sosul de soia, mierea, uleiul de susan, pasta de chile și usturoiul, amestecând până se dizolvă mierea.
Turnați amestecul de oțet într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți marinata rezervată într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand siropos, amestecand ocazional.
Așezați puiul pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie. Ungeti pui cu marinata rezervat; se presara uniform cu sare.
Coaceți la 425 timp de 10 minute; ungeti.
Coaceți încă 10 minute; ungeti. Aruncați marinada rămasă.
Coaceți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.