Asiatice fierbinte și acru Slaw

Asiatice fierbinte și acru Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Slawul asiatic fierbinte și acru. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Dacă aveți salată de varză și morcov, ulei de canolan, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fierbinte Roz Nucă De Cocos Slaw, Supă caldă și acră, și Burger de pui asiatic cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de varză; aruncați bine. Acoperiți și răciți cu 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista