Asiatice carne de vită și piper sote

Asiatice carne de vită și piper sote
Carnea de vită măcinată asiatică și sosul de piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 383 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pastă de chile, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Asiatice carne de vită și piper sote, Legume Asiatice Se Amestecă Prăji Cu Carne De Vită, și Asiatice Carne De Vită, Ciuperci Și Broccoli Slaw Salata Cupe.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde, pătrunjelul, usturoiul și ghimbirul. Condimentează cu piper roșu, sare și piper. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă în stocul de vită, sosul de soia, pasta de chile și sosul Worcestershire. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pastă De ChiliPastă De Chili
Carne De VităCarne De Vită
Sos De SoiaSos De Soia
7
Se servește peste orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista