Arțar-muștar - piper amestecat somon glazurat cu varză de Bruxelles Slaw

Arțar-muștar - piper amestecat somon glazurat cu varză de Bruxelles Slaw
Arțar-muștar-piper amestecat somon glazurate cu varză de Bruxelles Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 8.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 719 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de cidru de mere, sare și piper kosher, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, Varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, și Pui glazurat cu arțar cu măr-varză de Bruxelles Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 4 căni așchii de lemn hickory, înmuiate timp de 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Bateți împreună 2 căni de apă, siropul de arțar, sarea și boabele de piper întregi într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați somonul, așezați o bucată de folie de plastic și așezați o farfurie deasupra pentru a rămâne scufundată. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Scoateți somonul din saramură. Uscați somonul cu prosoape de hârtie și așezați-l pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt într-un loc răcoros și uscat (nu în frigider) până când suprafața peștelui este uscată și mată, 1 până la 3 ore în funcție de umiditate. Un ventilator poate fi utilizat pentru a accelera procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Combinați siropul de arțar, muștarul și boabele de piper roz zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1
Scoateți grătarul și placa ceramică din aragaz. Împrăștiați așchii de lemn înmuiați deasupra. Reglați aragazul pentru a menține o temperatură de 150 până la 160 de grade F. această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. Puneți pe placa ceramică. Fumați până când cea mai groasă parte a peștilor înregistrează 150 de grade, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Începeți periajul cu glazura la fiecare câteva minute în ultimele 15 minute ale procesului de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Serviți somonul cu varza de Brussles Slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Bateți împreună uleiul, oțetul, sucul de lămâie, muștarul, siropul de arțar, sarea de țelină și puțină sare și piper într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sare De țelinăSare De țelină
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un procesor de bucătărie cu un atașament de răzătoare, tăiați varza de Bruxelles. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, puteți grăti manual sau tăiați foarte subțire cu un cuțit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
RăzătoareRăzătoare
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Transferați în castron cu pansamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați radicchio și arpagic și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire (pentru a permite germenilor să se descompună și să se înmoaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
VarzăVarză
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
7
Adăugați nucile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista