Aripi De Pui De Aur Vietnameze

Aripi De Pui De Aur Vietnameze
Reteta Vietnameză aripi de pui de aur este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 860 calorii, 60g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Food.com. un amestec de sos de soia, sos de pește, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Aripi De Pui În Stil Vietnamez, Aripi De Pui Caramel În Stil Vietnamez, și Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista