Aripi De Pui Cu Chimen De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui de chimen de muștar. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 289 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, aripi de pui, pesmet de secară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere-Muștar Aripi De Pui, Aripi De Pui Cu Muștar De Miere, și Parmezan Mustar Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați vârfurile aripilor de pe aripi și rezervați-le pentru o altă utilizare, cum ar fi stocul.
Tăiați aripile în 1/2 la articulație.
Într-un castron, amestecați maioneza, muștarul, oțetul și sarea.
Adăugați aripile și aruncați-le până când sunt acoperite bine. Într-un alt bol, aruncați împreună pesmetul și semințele de caras și acoperiți aripile cu amestecul de firimituri.
Coaceți aripile pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 30 până la 35 de minute.