Aripi De Pui Balineze
Aripile de pui balineze necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 121 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți rădăcină de turmeric, aripi de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui balinez satay, Pui La Grătar Balinez, și Pui balinez (ayam Pelalah).
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, ardeiul iute, șalota, turmericul și sarea kosher; vânătăi cu un mortar și pistil sau cu partea plată a unui satâr.
Așezați într-un castron și amestecați zahărul brun și uleiul de măsline. Aruncați aripile de pui cu marinată, acoperiți și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Aruncați din nou aripile de pui pentru a le acoperi în marinată, apoi întindeți-le pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la adâncime, maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.