Arepas la grătar cu brânză de fermier (sau Queso Blanco)

Nevoie de o garnitură fără gluten? Arepas la grătar cu brânză de fermier (sau Queso Blanco) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bulion de pui încălzit, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crock - Pot Queso Blanco Brânză Dip, Queso Blanco Mexican Brânză Albă Dip, și Prajituri Masa prajite cu branza (Arepas de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, procesați boabele de porumb și bulionul de pui până se omogenizează.
Se toarnă făina de porumb într-un castron mare. Se amestecă zahărul și smântâna.
Se toarnă amestecul de pui și porumb în timp ce se amestecă cu mâinile sau cu o lingură de lemn.
Adăugați brânza rasă. Formați amestecul într-o minge. Apoi separați în 8 bucăți.
Rulați fiecare bucată într-o bilă și apoi aplatizați-o într-o clătită de aproximativ 1/4 inch grosime și 2 inci în diametru (dar frecați degetele în jurul marginii, astfel încât să-și mențină grosimea). În acest moment puteți acoperi Arepa cu un prosop de bucătărie umed și le puteți pune la frigider până la 1 zi înainte de grătar.
Aprindeți un foc într-un grătar cu cărbune sau gaz.
Ungeți ușor Arepa cu untul topit (pentru aromă și pentru a preveni lipirea). Grătiți Arepa până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie prăjite la exterior, dar moi la mijloc.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Înainte de servire, acoperiți cu o răspândire a brânzei fermierului.
Din latină Grill: mâncare sufocantă și simplă pentru cine și petreceri roșii de Rafael Palomino cu Arlen Gargagliano. Text copyright 2010 de Rafael Palomino; fotografii Copyright 2010 de Dan Goldberg. Publicat de Chronicle Books LLC.