Ardei și legume la grătar
Ardeii și legumele la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, busuioc, dovlecel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Birmane Cu Ardei Iute, Legume Colorate La Grătar, și Legume De Vară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați ardeii grași în bucăți mari, aruncând semințele și membranele.
Tăiați dovleceii pe jumătate transversal; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Tăiați ceapa în bucăți mari. Feliați vinetele în felii de 1/2 inci.
Adăugați legume la marinată; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore.
Scoateți legumele din marinată, rezervând marinada. Grătar, fără capac de grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
10 până la 12 minute sau până când sunt doar fragede, ungându-se ocazional cu marinată rezervată.
Serviți cald sau la temperatura camerei.