Ardei Roșu-Paste De Somon
Ardei roșu - pastele de somon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de paste cu păr de înger, parmezan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt de 8 inci, amestecați somonul cu sucul de lămâie și aranjați într-un singur strat.
Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), 12 până la 14 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, ardei roșii Puri, parmezan, amidon de porumb, chili și usturoi.
Adăugați coriandru și bulion; vârtej pentru a amesteca.
Se toarnă amestecul de ardei într-o tigaie de 10 până la 12 inci. Se amestecă la foc mare până la fierbere; păstrați cald.
Între timp, gătiți pastele în 3 litri de apă clocotită până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 7 minute.
Se scurge; reveniți la tigaie.
Se amestecă sucurile din somonul copt în sos de ardei roșu.
Se amestecă 1 1/3 cană sos cu paste.
Puneți pastele pe farfurii. Se acoperă cu pește și se strecoară cu sosul rămas.
Serviți sau acoperiți și răciți până la 1 zi.