Ardei prăjiți cu pansament Caper
Ardeii prăjiți cu pansament Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 158 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de hamsie, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, Sparanghel Prăjit Cu Pansament Caper, și Inimi de Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii peste o flacără de gaz sau grătar sau prăjiți-i, întorcându-i cu clești, până se carbonizează peste tot, aproximativ 10 minute. Când ardeii sunt suficient de răcoroși pentru a se descurca, scoateți pielea.
Îndepărtați tulpinile, semințele și coastele.
Tăiați ardeii pe lungime în fâșii de 1/2 inci.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, folosind o furculiță, amestecați împreună sucul de lămâie, pasta de hamsie, oțetul, sarea și piperul. Se amestecă uleiul.
Adăugați ardeii și caperele și aruncați.
Adăugați o cutie mică de ton scurs.
Scurtătură: pentru a prăji ardeii rapid și cu puțină mizerie, așezați-i în poziție verticală și tăiați carnea din fiecare dintre cele patru părți, lăsând tulpina, semințele și miezul în urmă.
Puneți ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu, tăiați cu fața în jos și fierbeți până se carbonizează. Îndepărtați pielea înnegrită.