Ardei neumpluți

Ardei neumpluți
Ardeii neumpluți sunt o garnitură pentru 6 persoane. O porție conține 247 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, amestec de brânzeturi și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 67% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Măsline și ardei la cuptor , Ardei umpluți la cuptor și Salată de sfeclă roșie cu ardei și salată verde .

Instrucțiuni

1
Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ardeii verzi și ceapa la foc mediu-mare până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o. Adăugați orezul, sosul marinara și amestecul de condimente. Adăugați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, cu o capacitate de 2 litri. Amestecați pesmetul și uleiul; presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Coaceți la 175°C timp de 8-10 minute sau până când se încălzește complet și toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista