Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Chiles Rellenos cu Succotash de porumb și Okra. O porție conține 217 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $2.01 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, jocul lui tim love, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab albastru cu porumb crud, Okran și Succotash de tei cheie, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o farfurie de plăcintă, frecați capul de usturoi cu ulei de măsline și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Strângeți căței de usturoi din piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Între timp, aprindeți un grătar. Grătiți poblanos-urile la foc mare sau gătiți-le direct pe o flacără de gaz, rotind, până când sunt carbonizate peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați ardeii iute pe o farfurie, lăsați să se răcească ușor, apoi frecați pielea. Faceți o fantă de-a lungul unei părți a fiecărui chile. Folosind foarfece, scoateți miezurile și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
5
Încălziți o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați 1 lingură de ulei, slănina și chorizo și gătiți la foc moderat timp de 4 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați porumbul, ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul prăjit și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Adăugați okra, frecarea vânatului sălbatic, frunza de dafin și bulionul și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat, până când lichidul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Condimentați succotashul cu sare și piper, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Carne De Vânat
Bame
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Condimentați interiorul poblanos cu sare; aranjați într-o tigaie sau caserolă mare din fontă. Puneți umplutura în poblanos și presărați brânza. Puneți tigaia pe grătar, închideți capacul și grătiți la foc moderat timp de 20 de minute, până când umplutura este fierbinte și brânza este topită. Alternativ, acoperiți tigaia și coaceți într-un cuptor de 350 timp de 20 de minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.