Ardei Iute Poppers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Poppers cu ardei Jalapeno. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 336 calorii. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bețișoare de brânză cheddar, miere, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei Iute Poppers, Jalapeincluso Pepper Poppers Video, și Jalape Umplute Cu Ardei Cu Bacon, Umplute Cu Ardei, Cum Ar Fi Poppers.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe partea superioară a fiecărui ardei jalapeno. Luați bucățile de sus pe care tocmai le-ați tăiat, tăiați părțile laterale și rezervați, aruncând bucățile de tulpină din mijloc. Acestea vor fi folosite pentru a conecta capătul deschis al fiecărui ardei pentru a împiedica topirea brânzei. Folosind un cojitor drept, răzuiți semințele și coastele din interiorul fiecăruia dintre ardei.
Feliați fiecare băț de brânză în bucăți care sunt doar puțin mai scurte decât jalapenos. Umpleți un ardei cu o bucată de brânză. Luați bucățile laterale rezervate și puneți-le în capătul deschis al piperului, acoperind brânza și înfundând gaura. Luați o bucată de slănină și înfășurați ardeiul de la capătul inferior până la capătul superior, asigurându-vă că fixați "dopul" la capătul superior. Luați o a doua bucată de slănină și așezați-o pe o suprafață de lucru curată.
Rulați ardeiul astfel încât să fie aproape complet acoperit cu slănină și fixați-l cu o scobitoare. Repetați cu ardeii rămași, brânza, slănina și scobitorii.
Presărați fiecare cu pudră de chili.
Așezați pe grătar, acoperiți și gătiți la foc indirect până când slănina este crocantă, 15 până la 20 de minute, asigurându-vă că se întoarce la fiecare 3 până la 4 minute.
În timp ce poppers sunt la grătar, combinați smântâna, crema de brânză și mierea într-un castron mic.
Se amestecă până se amestecă bine și se servește cu poppers.
Nota bucătarului: poppers pot fi făcute și la cuptor.
Așezați poppers pe o foaie de copt prevăzută cu un suport care a fost pulverizat cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți într-un cuptor de 400 F până când slănina este maro și crocantă, 15 minute.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada