Ardei iute cu umplutură de Chorizo

Ardei iute cu umplutură de Chorizo
Chilies cu umplutura Chorizo ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, cârnați de porc în vrac, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, Chorizo și umplutură de pâine de porumb, și Cornbread & Chorizo Umplutura.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați carcasele de cârnați. Zdrobiți carnea într - o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi, chimen și oregano. Se amestecă des până când cârnații se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Scurgeți și aruncați grăsimea.
4
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinii de ciuperci decolorate. Se taie ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Se adaugă la amestecul de cârnați. Strângeți umezeala din spanac și adăugați amestecul de cârnați. Se amestecă adesea la foc mare până când amestecul începe să se rumenească, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Scoateți din căldură. Se amestecă pesmetul și brânza. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Clătiți și scurgeți ardeii iute. De la tulpină până la vârf, tăiați fiecare chili deschis pe lungime. Ușurați chili deschis și scoateți cu grijă și aruncați semințele și venele. Umpleți ardeii iute în mod egal cu umplutura chorizo, ambalându-l ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Așezați ardei iute, tăiați cu fața în sus, într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți într-un cuptor de 400 până când ardeii iute sunt moi și nuanțați cu maro, aproximativ 25 de minute. Cu o spatulă largă, transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista