Ardei iute cu umplutură de Chorizo
Chilies cu umplutura Chorizo ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, cârnați de porc în vrac, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, Chorizo și umplutură de pâine de porumb, și Cornbread & Chorizo Umplutura.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați carcasele de cârnați. Zdrobiți carnea într - o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, chimen și oregano. Se amestecă des până când cârnații se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și aruncați grăsimea.
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinii de ciuperci decolorate. Se taie ciupercile.
Se adaugă la amestecul de cârnați. Strângeți umezeala din spanac și adăugați amestecul de cârnați. Se amestecă adesea la foc mare până când amestecul începe să se rumenească, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți din căldură. Se amestecă pesmetul și brânza. Condimentează după gust cu sare.
Adăugați oul și amestecați bine.
Clătiți și scurgeți ardeii iute. De la tulpină până la vârf, tăiați fiecare chili deschis pe lungime. Ușurați chili deschis și scoateți cu grijă și aruncați semințele și venele. Umpleți ardeii iute în mod egal cu umplutura chorizo, ambalându-l ferm.
Așezați ardei iute, tăiați cu fața în sus, într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când ardeii iute sunt moi și nuanțați cu maro, aproximativ 25 de minute. Cu o spatulă largă, transferați pe un platou.